Sojový granulát s rýží – levné recepty

Ingredience: rýže … (cca 4 sáčky) bujón … 2 kostky sojový granulát … 1 sáček sůl pepř paprika (ostré koření – hot) . Postup: => SOJOVÝ GRANULÁT 1) do 1 litru vody dáme bujón a sůl – počkáme až se voda bude vařit,

Rýže s rajským protlakem

Ingredience: 4 sáčky rýže, 1 rajský protlak, cibule, olej, paprika, sýr sůl, pepř. . Postup: 1) do hrnce dáme vodu, sůl a 4 sáčky rýže – vše necháme cca 20 minut vařit, 2) do dalšího hrnce dáme nakrájenou cibuli a papriku – vše mírně osmažíme,

Zeleninové rizoto – levné jídlo

Ingredience: Rýže … 400 g Olej Cibule … 1 ks Masox … 4 kostka Zeleninová směs (např. mrkev, hrášek, kukuřice) 1 balíček Hrášek Sýr na posypání (nejlépe parmazán, ale může být i eidam) . Postup: 1) zeleninu vyndáme z mrazáku,

Jak dělají profesionální kuchaři guláše

Profesionální kuchaři mouku do gulášů používají. Na hodně tuku (sádlo, lůj olej) se udělá běžný cibulový základ, přidá se paprika sladká (na kilo masa jistě jedna polévková lžíce), pálivá (to podle chuti) a trochu protlaku a vše se nechá chvilku orestovat. Pak se přidá maso a orestuje se.

Zapečený guláš s těstovinami

Ingredience: hovězí maso … 1 kg, těstoviny … 1 kg, tvrdý sýr … 250 g, paprika, pepř, sůl. . Postup: 1) z masa připravíme klasický guláš (např. pivní guláš, krutí guláš nebo jiný), ale bez zahuštění, 2) dále dáme vařit těstoviny, ty připravíme běžným způsobem (do vody dáme bujón

Guláš v troubě

Ingredience: maso (vepřové nebo hovězí) … 350 g, cibule – velká … 3 ks, česnek … 3 stroužky, střídka z chleba … půl krajíce, rajčatový protlak, gulášové koření, paprika, pepř, sůl. . Postup: 1) pokud chceš docílit fakt skvělý guláš a nechceš použít metodu „maso přes noc“, tak začni klasicky

Perkelt maďarský

Ingredience: maso hovězí … 350 g, cibule … 2 ks, česnek … 1 stroužek, paprika … 2ks, worcester, majoránka, olej, sůl, . Postup: 1) v kastrolu na rozpáleném oleji necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli, 2) zlehka ji zaprášíme paprikou, přidáme maso, slabě podlijeme vodou a dusíme do změknutí,

Maďarský guláš

Ingredience: maso (vepřové) … 300 g, cibule … 3 ks, česnek … 1 stroužek, mletá paprika … 2 lžíce, paprikové lusky … 2 – 3 ks, majoránky, olej, sůl. . Postup: 1) v kastrolu na rozpáleném oleji necháme zesklovatět 3 oloupané a nakrájené cibule,

Vídeňský guláš

Ingredience: maso (hovězí nebo vepřové), drcený kmín, rajský protlak, drcený majoránka, cibule, paprika, mouka (pro zahuštění), sůl, ocet, olej. . Postup: 1) v kastrolu na rozpáleném oleji necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli, 2) zlehka zaprášíme paprikou, vložíme maso nakrájené na kousky, slabě podlijeme vodou,

Český guláš

Ingredience: paprika (jako koření), maso (vepřové nebo hovězí), mrkev, petržel, bobkový list, zelená papriky (zelená), brambor, cibule, olej. . Postup:   1) v kastrolu na rozpáleném oleji necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli, 2) zlehka ji zaprášíme paprikou, přidáme maso, slabě podlijeme vodou a necháme dusit do změknutí,

Tento web pracuje s informacemi, které souvisí s návštěvností těchto stránek ... více informací ...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close