fbpx


Bleskový guláš



Bleskový guláš

Ingredience + postup

Ingredience:

  • maso … 400 g,
  • plechovka fazolí … 1 ks,
  • velká cibule … 1 ks,
  • česnek … 2 stroužky,
  • pepř,
  • gulášovou kostku,
  • majoránku,
  • sůl,
  • olej,
  • kečup.

Postup (krok / krokem) …

1) na nudličky nakrájené maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme na tuku,

2) když je maso opečené, přidáme cibuli, poté česnek, gulášovou kostku a zalijeme konzervou
fazolí,

3) přidáme kečup a vše krátce zadusíme,

4) na konec přidáme majoránku.



Podáváme:

Doporučená příloha: podáváme s houskovým knedlíkem nebo rýží.

Autor receptu: Pavel Bláha, kuchař
Zdroj: GULÁŠE – Soubor gulášových specialit

Další články o JÍDLE:
Seznam všech článků o jídle najdeme zde…>>





Radek Rýznar

Mám rád moderní technologie pokud pomáhají lidem. Je vhodné k těmto technologiím přistupovat s nadhledem a zůstat pozorní zda jsou k užitku nebo ne. I na webové stránky se můžeme dívat jako na stroj, který provádí určité postupy podle našich možností a zkušeností.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Shares
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
Share via
Copy link
Powered by Social Snap