Bleskový guláš

Ingredience:

  • maso … 400 g,
  • plechovka fazolí … 1 ks,
  • velká cibule … 1 ks,
  • česnek … 2 stroužky,
  • pepř,
  • gulášovou kostku,
  • majoránku,
  • sůl,
  • olej,
  • kečup.

.

Postup:


1) na nudličky nakrájené maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme na tuku,

2) když je maso opečené, přidáme cibuli, poté česnek, gulášovou kostku a zalijeme konzervou
fazolí,

3) přidáme kečup a vše krátce zadusíme,

4) na konec přidáme majoránku.

.


Doporučená příloha: podáváme s houskovým knedlíkem nebo rýží.

.

Autor receptu: Pavel Bláha, kuchař
Zdroj: GULÁŠE – Soubor gulášových specialit

..

Další články o JÍDLE:
Seznam všech článků o jídle najdeme zde…>>

..

Napsat komentář

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tento web pracuje s informacemi, které souvisí s návštěvností těchto stránek ... více informací ...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close