Bleskový guláš
Bleskový guláš
Ingredience + postup
Ingredience:
- maso … 400 g,
- plechovka fazolí … 1 ks,
- velká cibule … 1 ks,
- česnek … 2 stroužky,
- pepř,
- gulášovou kostku,
- majoránku,
- sůl,
- olej,
- kečup.

Postup (krok / krokem) …
1) na nudličky nakrájené maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme na tuku,
2) když je maso opečené, přidáme cibuli, poté česnek, gulášovou kostku a zalijeme konzervou
fazolí,
3) přidáme kečup a vše krátce zadusíme,
4) na konec přidáme majoránku.
Podáváme:
Doporučená příloha: podáváme s houskovým knedlíkem nebo rýží.
Autor receptu: Pavel Bláha, kuchař
Zdroj: GULÁŠE – Soubor gulášových specialit
Další články o JÍDLE: Seznam všech článků o jídle najdeme zde…>> |