fbpx


Bratislavský guláš – levné jídlo



Bratislavský guláš

Ingredience + postup

Ingredience:

  • celer … 75 g,
  • mrkev 50 g,
  • okurek … 50 g,
  • žampióny … 50 g,
  • šunka … 75 g,
  • paprika … 50 g,
  • rajče … 25 g,
  • šlehačka … 50 g,
  • hlávka salátu … 1/4 hlávky ,
  • vejce uvařené na tvrdo … 1 ks,
  • citrón,
  • sůl,
  • bílý pepř.

Postup (krok / krokem) …

1) uvařený celer a mrkev nastrouháme na nudličky,

2) přidáme spařené a na proužky nakrájené papriky, okurky, žampióny a šunku,

3) osolíme, opepříme (bílým pepřem) a přidáme citrónovou šťávu,

4) vychladíme a vmícháme ušlehanou smetanu.



Podáváme:

Doporučená příloha: podáváme na salátových listech, zdobené plátky vajíčka a jako příloha je rýže.

Autor receptu: Pavel Bláha, kuchař
Zdroj: GULÁŠE – Soubor gulášových specialit

Další články o JÍDLE:
Seznam všech článků o jídle najdeme zde…>>





Radek Rýznar

Mám rád moderní technologie pokud pomáhají lidem. Je vhodné k těmto technologiím přistupovat s nadhledem a zůstat pozorní zda jsou k užitku nebo ne. I na webové stránky se můžeme dívat jako na stroj, který provádí určité postupy podle našich možností a zkušeností.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Shares
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
Share via
Copy link
Powered by Social Snap