fbpx


Cibulová omeleta



Cibulová omeleta
Ingredience + postup

Ingredience:

  • 2 cibule,
  • olej,
  • 3 vejce,
  • sůl,
  • pepř,
  • 2 lžíce hrubé mouky,
  • 2 lžíce strouhaného sýra,
  • kousek másla (potřebujeme ho na pečení).

Postup:

1) na kolečka nakrájenou oloupanou cibuli zpěníme na oleji, podlijeme trochu vodou a krátce podusíme,

2) 3 vejce rozšleháme se lžíci studené vody, osolíme, opepříme,

3) přidáme 2 lžíce hrubé mouky a 2 lžíce strouhaného sýra,

4) na kousku másla upečeme omeletu po obou stranách,

5) naplníme omeletu dušenou cibulí, přehneme ji na půl a osypeme strouhaným sýrem, nakrájenou petrželkou a rajčaty.



Podáváme:

Podáváme s nakrájeným chlebem.


Recept vydává: Miroslav Jelínek
Zdroj: sešity o vaření

Další články o JÍDLE:
Seznam všech článků o jídle najdeme zde…>>





Radek Rýznar

Mám rád moderní technologie pokud pomáhají lidem. Je vhodné k těmto technologiím přistupovat s nadhledem a zůstat pozorní zda jsou k užitku nebo ne. I na webové stránky se můžeme dívat jako na stroj, který provádí určité postupy podle našich možností a zkušeností.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Shares
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
Share via
Copy link
Powered by Social Snap