Cibulová omeleta



cibulova_omeleta_1Ingredience:

  • 2 cibule,
  • olej,
  • 3 vejce,
  • sůl,
  • pepř,
  • 2 lžíce hrubé mouky,
  • 2 lžíce strouhaného sýra,
  • kousek másla (potřebujeme ho na pečení).

.

Postup:


1) na kolečka nakrájenou oloupanou cibuli zpěníme na oleji, podlijeme trochu vodou a krátce podusíme,

2) 3 vejce rozšleháme se lžíci studené vody, osolíme, opepříme,

3) přidáme 2 lžíce hrubé mouky a 2 lžíce strouhaného sýra,

4) na kousku másla upečeme omeletu po obou stranách,

5) naplníme omeletu dušenou cibulí, přehneme ji na půl a osypeme strouhaným sýrem, nakrájenou petrželkou a rajčaty.




Podáváme s nakrájeným chlebem.

 

Recept vydává: Miroslav Jelínek
Zdroj: sešity o vaření

..

Další články o JÍDLE:
Seznam všech článků o jídle najdeme zde…>>

..





Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..


0 Shares
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
Share via
Copy link
Powered by Social Snap

Tento web pracuje s informacemi, které souvisí s návštěvností těchto stránek ... více informací ...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close