fbpx


Cikánský guláš



Cikánský guláš

Ingredience + postup

Ingredience:

  • 1/8 másla,
  • 3 cibule,
  • 300 g slaniny,
  • červená paprika-mletá,
  • trochu chilli,
  • smetana,
  • jíška,
  • sůl,
  • pepř,
  • 1600 g vepřového masa.

Postup přípravy cikánského guláše (krok / krokem) …

1) vepřové maso nakrájíme na menší kostičky…

2) cibuli a slaninu osmažíme na tuku tak, aby příjemně zavoněla…

3) přidáme nakrájené maso, zaprášíme paprikou a chilli, na vyšším stupni osmažíme…

4) pak oheň zmírníme a nyní již jen zvolna dusíme do změknutí…



5) zahustíme jíškou, zalijeme smetanou a vaříme asi ještě 10 minut …

Podáváme:

Doporučená příloha: houskové knedlíky nebo pečivo.

Autor receptu: Pavel Bláha, kuchař
Zdroj: GULÁŠE – Soubor gulášových specialit

Další články o JÍDLE:
Seznam všech článků o jídle najdeme zde…>>





Radek Rýznar

Mám rád moderní technologie pokud pomáhají lidem. Je vhodné k těmto technologiím přistupovat s nadhledem a zůstat pozorní zda jsou k užitku nebo ne. I na webové stránky se můžeme dívat jako na stroj, který provádí určité postupy podle našich možností a zkušeností.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Shares
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
Share via
Copy link
Powered by Social Snap