fbpx


Čočka s klobásou – levné jídlo



Čočka s klobásou

Ingredience + postup

Ingredience:

  • olej … 3 lžice,
  • čočka … 1 balení,
  • hladká mouka,
  • sůl,
  • mletý pepř,
  • ocet … 2 lžíce.

Postup (krok / krokem) …

1) čočku dáme do vody (studené vody) cca na 2 hodiny,

2) v té samotné vodě potom čočku uvaříme. Vaříme ji, tak dlouho, než změkne,

3) dále oloupeme a nakrájíme cibulku, kterou následně osmažíme do zlatova,

4) následně do osmažené cibulky dáme trochu mouky a přilijeme vodu,



5) dalším krokem je vmíchání do uvařené čočky osmaženou cibulku s moukou,

6) přidáme dle chuti ocet, sůl, medvědí česnek a pepř.

Podáváme:

Podáváme s párkem nebo vajíčkem a okurkem.

Další články o JÍDLE:
Seznam všech článků o jídle najdeme zde…>>





Radek Rýznar

Mám rád moderní technologie pokud pomáhají lidem. Je vhodné k těmto technologiím přistupovat s nadhledem a zůstat pozorní zda jsou k užitku nebo ne. I na webové stránky se můžeme dívat jako na stroj, který provádí určité postupy podle našich možností a zkušeností.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Shares
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
Share via
Copy link
Powered by Social Snap