fbpx


Fazolový guláš se zázvorem



Fazolový guláš se zázvorem

Ingredience + postup

Ingredience:

  • červené fazole … 200 g,
  • sezamový olej,
  • drcený kmín … 1 lžíce,
  • zázvor … 1 lžíce,
  • cibule … 3 ks,
  • mrkev … 1 ks,
  • červená řepa 1 ks,
  • mořská sůl,
  • česnek … 2 stroužky,
  • sójová omáčka,
  • sójová smetana,
  • zelené natě pórku,
  • kukuřičný škrob.

Postup (krok / krokem) …

1) fazole namočíme a uvaříme do změknutí,

2) v kastrolu osmahneme cibuli, přidáme nastrouhanou mrkev, červenou řepu, sušený zázvor, kmín, uvařené fazole a krátce podusíme,

3) podlijeme vývarem z fazolí a povaříme,

4) přidáme sójovou smetanu, kukuřičný škrob a povaříme,



5) na závěr přidáme sójovou omáčku, česnek, zelené natě pórku a krátce povaříme.

Podáváme:

Doporučená příloha: podáváme s rýží nebo hranolky.

Autor receptu: Pavel Bláha, kuchař
Zdroj: GULÁŠE – Soubor gulášových specialit

Další články o JÍDLE:
Seznam všech článků o jídle najdeme zde…>>





Radek Rýznar

Mám rád moderní technologie pokud pomáhají lidem. Je vhodné k těmto technologiím přistupovat s nadhledem a zůstat pozorní zda jsou k užitku nebo ne. I na webové stránky se můžeme dívat jako na stroj, který provádí určité postupy podle našich možností a zkušeností.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Shares
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
Share via
Copy link
Powered by Social Snap