Guláš Flamendr
Guláš Flamendr
Ingredience + postup
Ingredience:
- hovězího masa … 600 g,
- sterilovaných okurek … 100 g,
- sterilovaných FEFERONEK … 100 g,
- olej … 100 g,
- kečup … 150 g,
- worcester,
- pepř,
- sůl.

Postup přípravy guláše FLAMENDR (krok / krokem) …
1) maso nakrájíme na nudličky,
2) zprudka opečeme v rozpáleném oleji, osolíme, opepříme,
3) ochutíme kečupem,
4) přidáme okurky, FEFERONKY (kapii),
5) dochutíme worcesterem a dusíme do změknutí.
Podáváme:
Doporučená příloha: podáváme s chlebem nebo pečivem.
Autor receptu: Pavel Bláha, kuchař
Zdroj: GULÁŠE – Soubor gulášových specialit
Další články o JÍDLE: Seznam všech článků o jídle najdeme zde…>> |