Guláš Flamendr

Guláš Flamendr

Ingredience + postup

Ingredience:

  • hovězího masa … 600 g,
  • sterilovaných okurek … 100 g,
  • sterilovaných FEFERONEK … 100 g,
  • olej … 100 g,
  • kečup … 150 g,
  • worcester,
  • pepř,
  • sůl.

Postup přípravy guláše FLAMENDR (krok / krokem) …

1) maso nakrájíme na nudličky,

2) zprudka opečeme v rozpáleném oleji, osolíme, opepříme,

3) ochutíme kečupem,

4) přidáme okurky, FEFERONKY (kapii),

5) dochutíme worcesterem a dusíme do změknutí. 

Podáváme:

Doporučená příloha: podáváme s chlebem nebo pečivem.

Autor receptu: Pavel Bláha, kuchař
Zdroj: GULÁŠE – Soubor gulášových specialit

Další články o JÍDLE:
Seznam všech článků o jídle najdeme zde…>>


Radek Rýznar

Mám rád moderní technologie pokud pomáhají lidem. Je vhodné k těmto technologiím přistupovat s nadhledem a zůstat pozorní zda jsou k užitku nebo ne. I na webové stránky se můžeme dívat jako na stroj, který provádí určité postupy podle našich možností a zkušeností.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Shares
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
Share via
Copy link
Powered by Social Snap