fbpx


Kotlíkový guláš



Ingredience:

  • hovězí maso … 375 g,
  • brambory … 0,5 kg,
  • vepřové sádlo … 50 g,
  • cibule … 1 ks,
  • paprika … 125 g,
  • rajčata 125 g,
  • hladká mouka … 1/2 lžíce,
  • mletá pálivá paprika … 10 g,
  • sůl … 1/4 lžíce,
  • bílé víno … 1/2 sklinky,
  • majoránka.

Postup (krok / krokem) …

1) cibuli osmahneme na sádle, přidáme nakrájené maso, opečeme,

2) podlijeme vínem, přidáme nakrájené brambory, rajčata, papriky, mouku, popřípadě trochu vody,

3) osolíme, okořeníme a dusíme.

Kotlíkový guláš se nesmí míchat, pouze se jím může potřásat.

Podáváme:

Doporučená příloha: podáváme s chlebem, rýží nebo knedlíkem.



Autor receptu: Pavel Bláha, kuchař
Zdroj: GULÁŠE – Soubor gulášových specialit

Další články o JÍDLE:
Seznam všech článků o jídle najdeme zde…>>





Radek Rýznar

Mám rád moderní technologie pokud pomáhají lidem. Je vhodné k těmto technologiím přistupovat s nadhledem a zůstat pozorní zda jsou k užitku nebo ne. I na webové stránky se můžeme dívat jako na stroj, který provádí určité postupy podle našich možností a zkušeností.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Shares
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
Share via
Copy link
Powered by Social Snap