fbpx


Maďarský guláš



Maďarský guláš

Ingredience + postup

Ingredience:

  • maso (vepřové) … 300 g,
  • cibule … 3 ks,
  • česnek … 1 stroužek,
  • mletá paprika … 2 lžíce,
  • paprikové lusky … 2 – 3 ks,
  • majoránky,
  • olej,
  • sůl.

Postup (krok / krokem) …

1) v kastrolu na rozpáleném oleji necháme zesklovatět 3 oloupané a nakrájené cibule,

2) přidáme mletou papriku, nakrájené maso, osolíme a okořeníme,

3) přidáme 1 stroužek utřeného česneku, podlijeme vodou a dusíme do změknutí,

4) asi po hodině dušení přidáme na kolečka nakrájené 2 – 3 paprikové lusky,



5) dochutíme majoránkou a vše dohromady asi 30 minut dusíme.

Podáváme:

Doporučená příloha: podáváme s houskovým knedlíkem.

Autor receptu: Pavel Bláha, kuchař
Zdroj: GULÁŠE – Soubor gulášových specialit

Další články o JÍDLE:
Seznam všech článků o jídle najdeme zde…>>





Radek Rýznar

Mám rád moderní technologie pokud pomáhají lidem. Je vhodné k těmto technologiím přistupovat s nadhledem a zůstat pozorní zda jsou k užitku nebo ne. I na webové stránky se můžeme dívat jako na stroj, který provádí určité postupy podle našich možností a zkušeností.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Shares
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
Share via
Copy link
Powered by Social Snap