Rybí filé v omeletě

Rybí filé v omeletě

Ingredience + Postup

Ingredience:

  • 2 cibule,
  • olej,
  • 4 ks filé,
  • sůl,
  • vegeta,
  • 1 citrón,
  • pár žampiónů,
  • 4 vejce,
  • strouhaný sýr

Postup (krok / krokem) …

1) na pánvi osmahneme na oleji nakrájenou cibuli,

2) přidáme na kostičky nakrájené rybí filé,

3) osolíme, okořeníme vegetou, nakapeme citronovou šťávu,

4) následně opékáme do zlatova,

5) přidáme několik oloupaných, na plátky nakrájených žampiónů a krátce podusíme,

6) rozšleháme vejce s lžičkou vegety a zalijeme dušené filé,

7) na mírném ohni necháme srazit a pak vše přesuneme na talíř

8) rozdělíme na porce, ozdobíme dílkem citrónu  a posypeme strouhaným sýrem.

Podáváme:

Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovou oblohou..


Recept vydává: Miroslav Jelínek
Zdroj: sešity o vaření

Další články o JÍDLE:
Seznam všech článků o jídle najdeme zde…>>


Radek Rýznar

Mám rád moderní technologie pokud pomáhají lidem. Je vhodné k těmto technologiím přistupovat s nadhledem a zůstat pozorní zda jsou k užitku nebo ne. I na webové stránky se můžeme dívat jako na stroj, který provádí určité postupy podle našich možností a zkušeností.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Shares
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
Share via
Copy link
Powered by Social Snap