Rýže s rajským protlakem

Rýže s rajským protlakem

Ingredience + postup

Ingredience:

  • 4 sáčky rýže,
  • 1 rajský protlak,
  • cibule,
  • olej,
  • paprika,
  • sýr
  • sůl,
  • pepř.

Postup (krok / krokem) …

1) do hrnce dáme vodu, sůl a 4 sáčky rýže – vše necháme cca 20 minut vařit,

2) do dalšího hrnce dáme nakrájenou cibuli a papriku – vše mírně osmažíme,

3) pak do hrnce s cibulí vysypeme uvařenou rýži a přidáme rajský protlak. Mírně dolijeme vodu – vše promícháme a krátce povaříme,

4) nakonec je možné nakrájet sýr na malé kostičky a nasypeme ho do hrnce s rýží. Po krátké chvíli se sýr rozpustí a máme hotovo.

Podáváme:

Podáváme se strouhaným sýremrajčetem a okurkem.

Další články o JÍDLE:
Seznam všech článků o jídle najdeme zde…>>


Radek Rýznar

Mám rád moderní technologie pokud pomáhají lidem. Je vhodné k těmto technologiím přistupovat s nadhledem a zůstat pozorní zda jsou k užitku nebo ne. I na webové stránky se můžeme dívat jako na stroj, který provádí určité postupy podle našich možností a zkušeností.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Shares
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
Share via
Copy link
Powered by Social Snap