Jelení kotlíkový guláš

Ingredience: jelení nebo srnčí maso … 1200 g, cibule … 1000 g, vepřové sádlo … 500 g, mrkev . 2 ks, celer … 1/2, kořenová petržel … 2 ks, rajčata … 4 ks, paprika … 2 ks, sterilované lečo … sklenice, brambory … 500 g, houby, červené víno … 300 …

Continue Reading →

Guláš z hájovny

Ingredience: zadní hovězí … 0,3 kg, vepřové sádlo … 40 g, mletý pepř … 0,2 g, hladká mouka … 20 g, rajčatový protlak … 20 g, mletá paprika … 3 g, slanina … 60 g, pařížský salám … 50 g, žampión … 100 g, kapie … 60 g, cibule … …

Continue Reading →

Krůtí guláš [krůtí maso]

Ingredience: krůtí maso … 400 g, cibule .. 2 ks, sladká i pálivá paprika … 1 ks, malá sklenice leča … 1ks, česnek … 4 stroužky, worcesterská omáčka, čerstvě nastrouhaný křen (pro ozdobení), mletý pepř, olej … 3 lžíce, sůl.

Indický guláš

Ingredience: kuřecí prsa … 800 g, cibule … 800 g, rajčata … 2 kg, sušené chilli papričky … 2 ks, olej, sůl, pepř. . Postup: 1) cibuli nakrájíme na kostičky, rajčata nastrouháme na hrubém struhadle tak, že nám v ruce zůstane jen slupka (slupku nepoužíváme),

Zabíjačkový guláš

Ingredience: krkovice … 800 g, vepřové droby (ledvinky, játra) … 800 g, cibule … 400 g, sádlo … 100 g, vývar z masa, česnek, mletá sladká paprika, majoránka, pepř, sůl. . Postup: 1) do cibulového základu přidáme maso a droby pokrájené na větší kostky,

Paprikáč z králičího masa

Ingredience: králičí maso bez kostí … 800 g, olej … 6 lžiček, cibule … 200 g, mletá sladká paprika … 10 g, zakysaná smetana … 1 kelímek, hovězí vývar (nebo vývar z bujónu), hladká mouka … 1-2 lžice. . Postup: 1) maso očistíme, opláchneme a nakrájíme na větší kostky,

Divoký vepřový guláš

Ingredience: vepřová plec … 750 g, sádlo … 1 lžíce, velká cibule … 4 ks, mletý kmín … 1 lžíce, mletý pepř … 2 lžičky, mletý zázvor … 1 lžíce, mletá paprika … 2 lžíce, nové koření … 6 kuliček, jalovec … 6 kuliček, bobkový list … 1 ks, česnek …

Continue Reading →

Paprikáč s noky

Ingredience: >> pro PAPRIKÁČ … hovězí maso … 750 g, sádlo … 2 lžíce, mletá paprika … 1 lžíce, bobkový list, celý černý pepř, cibule, sůl. >> pro NOKY … hrubá mouka … 400 g, polohrubá mouka … 100 g, vlažné mléko … 220 ml, špetka soli … 1 vejce, …

Continue Reading →

Vepřový guláš s fazolemi

Ingredience: bílé fazole … 150 g, libová vepřová plec … 400 g, cibule … 1 ks, mletá sladká i pálivá paprika, drcený kmín, rajčatový protlak nebo kečup … 2 lžíce, hladká mouka … 2 lžíce, majoránka, kousek uzeného masa, malá zelená paprika … 1 ks, bobkový list, olej, česnek, sůl.

Fazolový guláš

Ingredience: bílé fazole … 300 g, klobása nebo uzený bůček … 250 g, hladká mouka … 20 g, rajčatový protlak … 2 lžíce, sádlo … 50 g, paprika, cibule, sůl. . Postup: 1) omyté fazole necháme bobtnat, přilijeme do nich vodu, aby byly zatopené,

Bramborový guláš se zeleninou

Ingredience: cibule … 250 g, brambor … 1 kg, pórek … 2 ks, zelený paprskový lusk … 1 ks, rajčat … 500 g, česnek … 2 stroužky, sladká paprika … 1 lžíce, zeleninový vývar … 1/2 l, drcený kmín … špetka, majoránka … 1 lžíce, petrželka … 1/2 svazku, zakysaná …

Continue Reading →

Chalupářský bramborový guláš

Ingredience: brambory … 1 kg, sádlo … 50 g, velká cibule … 1 ks, česnek … 1 stoužek, paprika – mletá, sladká … 1 lžíci, hladká mouka … 1 lžíce, uzenina … 500 g bujón … 1 kostka, majoránka, libeček, sůl, kmín. . Postup: 1) syrové brambory oloupeme a nakrájíme

Guláš z divočáka a s jeřabinami

Ingredience: masa z divočáka (plec) … 1 kg, cibule … 250 g, velké stroužky česneku … 6 ks, mletá sladká paprika … 2 lžíce, pálivá paprika … 1 lžíce, kmín drcený … 1 lžíce, sádlo … 3 lžíce, zavařené jeřabiny … 5 lžic, tvrdý chleba … 2 krajíce, sůl.

Kapucínský guláš

Ingredience: hovězí kližka … 700 g, olej … 3 lžíce, cibule … 2 ks, rajčatový protlak … 2 lžíce, česnek … 2 ks, hladká mouka … 1 lžíce, žampiony … 250 g mletý pepř, mletá paprika, drcený kmín, sůl. . Postup: 1) cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky,

Tento web pracuje s informacemi, které souvisí s návštěvností těchto stránek ... více informací ...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close