Jehněčí guláš s rajčaty

Ingredience: jehněčí kýty … 3/8 kg, máslo … 1 lžíce, cibule … 1 ks, mrkev … 1/2, hladká mouka … 1/2 lžíce, mletá paprika, paprika (zelené) … 2 ks, rajčata … 2 ks, sůl, petrželka. . Postup: 1) na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme maso

Gulášek – dlouhá příprava

Ingredience: přední hovězí maso … 500 g, vepřová plecka … 500 g, cibule velká … 4 ks, paprika (i mírně pálivé) … 4 ks, rajčata … 6 ks, česnek … 5 ks, uzený bůček nebo slanina … 200 g, mletý kmín … 1 lžice, červená sladká paprika … 2 lžíce, …

Continue Reading →

Bratislavský guláš – levné jídlo

Ingredience: celer … 75 g, mrkev 50 g, okurek … 50 g, žampióny … 50 g, šunka … 75 g, paprika … 50 g, rajče … 25 g, šlehačka … 50 g, hlávka salátu … 1/4 hlávky , vejce uvařené na tvrdo … 1 ks, citrón, sůl, bílý pepř.

Guláš s houbami

Ingredience: hovězí kližka … 500 g, cibule … 300 g, česnek … 2 ks, hladká mouka … 2 lžičky, vývar (stačí z kostky bujónu) … 1/2 l, mražené houby … 200 g, červená paprika … 2 lžičky, kečup (rajčatový protlak) … 3 lžíce, worcester … pár kapek, olej … 3 …

Continue Reading →

Plzeňský guláš

Ingredience: přední hovězí … 375 g, rostlinný tuk … 35 g, cibule … 75 g, česnek … 1 ks, mletá paprika … 7,5 g, vývar … 3 dl, hladká mouka … 25 g, slanina … 20 g, nakládaná kapie … 25 g, celer, vařené vejce … 1ks, sůl, mletý pepř.

Kotlíkový guláš

Ingredience: hovězí maso … 375 g, brambory … 0,5 kg, vepřové sádlo … 50 g, cibule … 1 ks, paprika … 125 g, rajčata 125 g, hladká mouka … 1/2 lžíce, mletá pálivá paprika … 10 g, sůl … 1/4 lžíce, bílé víno … 1/2 sklinky, majoránka.

Černý guláš

Ingredience: hovězí maso (kližka, zadní) … 1ks, černé pivo … 1 ks, cibule … 4 ks, česnek … 4 ks, feferonka … 1ks, majoránka … 1 ks, sladká paprika … 1 lžice, chleba (může být i starší), olej, sůl, pepř. . Postup: 1) cibuli a česnek oloupeme a nahrubo nakrájíme,

Ukrutný guláš – nutné pivo

Ingredience: hovězí kližka … 500 g, párky … 2 nožičky, větší cibule … 2 ks, česnek … 3-4 ks, sterilovaného leča … 1 malá sklinka, hladká mouka … 1 lžíce. zakysaná smetana … 2 dl, majoránka, nastrouhaný tvrdý sýr, naťová cibulka, sůl, mletý pepř, olej, chilli. . Postup:

Farmářský guláš

Ingredience: hovězí kližka … 800 g, červená cibule … 100 g, pórek … 100 g, mrkev … 100 g, česnek … 10 ks, brambory … 5 ks, bobkový list … 5 ks, nové koření … 5 kuliček, pepř celý … 5 ks, rajčatový protlak, sušené houby … 30 g, hovězí …

Continue Reading →

Cikánský guláš z hovězího

Ingredience: přední hovězí … 375 g, rostlinný tuk … 40 g, cibule … 100 g, mletá paprika … 7,5 g, rajčatový protlak … 20 g, vývar … 2,5 l, brambor … 100 g, česnek … 1 ks, majoránka, slanina … 25 g, žampióny … 50 g, paprika … 50 g, …

Continue Reading →

Kuřecí minutkový guláš

Ingredience: kuřecí prsíčka … 500 g, sterilovaná kapie … 1 ks, sůl, mletá paprika, kečup, máslo, olej. . Postup: 1) kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky, zprudka opečeme na rozpáleném oleji, 2) když maso zbělí, osolíme je, přidáme mletou papriku a kapii, 3) ještě asi 3 minuty opékáme, pak přilijeme

Guláš, který nemícháme

Ingredience: vepřové maso … 1kg, cibule … 3 ks, česnek … 5 stroužků, gulášové koření … 3 lžišky (může být i kari), sladká papriky … 3 lžičky, škrobová moučka … 3 lžičky, sůl, pepř, bujón … 2 kostky, feferonka … 1ks, voda … 0,75 až 1 l. . Postup:

Vychytávky pro GULÁŠE

Vychytávka I. Říká se: Kolik masa, tolik cibule. Ale pozor. Ne na váhu, ale objemem! Když maso nakrájíte, očkem poměříte hromadu a stejnou hromadu dáte cibule. 1/4 až 1/3 tohoto objemu cibule nahradíme najemno nakrájenou bílou, nebo zelenou PAPRIKOU. Čerstvou v sezóně nakrájíme a dáme do mrazáku

Guláš na černém pivu

Ingredience: 600 g vepřová plec … 600 g, cibule … 300 g, sádlo, rajský protlak … 100 g, sladká paprika … 50 g, černé pivo … 2 dl, sůl, česnek, pepř, chilli koření, kmín, nastrouhaný tvrdý chléb. . Postup: 1) na rozpálený tuk hodíme hrstičku kmínu a vzápětí nakrájenou cibuli

Tento web pracuje s informacemi, které souvisí s návštěvností těchto stránek ... více informací ...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close