Vepřový chilli guláš – levné jídlo
Vepřový chilli guláš – levné jídlo
Ingredience + postup
Ingredience:
- vepřová plec … 1000 g,
- nakrájená cibule … 750 g,
- sůl,
- chilli koření podle chuti,
- kečup,
- olej.

Postup (krok / krokem) …
1) nejdříve oloupeme a nakrájíme cibuli,
2) dále vepřové maso pokrájíme na kostky,
3) v kastrolu rozpálíme olej, přidáme cibuli a orestujeme,
4) poté k ní přidáme maso a také orestujeme,
5) osolíme, přidáme chilli koření, zalijeme kečupem a dusíme za občasného podlévání vodou
do změknutí,
6) cibule by měla udělat hustou omáčku.
Podáváme:
Doporučená příloha: podáváme s chlebem nebo topinkami.
POZOR:
Pozor na česnek, aby nepřebil chuť guláše. .
Autor receptu: Pavel Bláha, kuchař
Zdroj: GULÁŠE – Soubor gulášových specialit
Další články o JÍDLE: Seznam všech článků o jídle najdeme zde…>> |