fbpx


Zabíjačkový guláš



Zabijačkový guláš

Ingredience + postup

Ingredience:

  • krkovice … 800 g,
  • vepřové droby (ledvinky, játra) … 800 g,
  • cibule … 400 g,
  • sádlo … 100 g,
  • vývar z masa,
  • česnek,
  • mletá sladká paprika,
  • majoránka,
  • pepř,
  • sůl.

Postup (krok / krokem) …

1) do cibulového základu přidáme maso a droby pokrájené na větší kostky,

2) zasypeme drceným česnekem, mletou paprikou, osmahneme, osolíme,

3) zalijeme vývarem a vaříme do změknutí,

4) poté dochutíme pepřem a majoránkou.



Podáváme:

Doporučená příloha: podáváme s čerstvým chlebem.

Autor receptu: Pavel Bláha, kuchař
Zdroj: GULÁŠE – Soubor gulášových specialit

Další články o JÍDLE:
Seznam všech článků o jídle najdeme zde…>>





Radek Rýznar

Mám rád moderní technologie pokud pomáhají lidem. Je vhodné k těmto technologiím přistupovat s nadhledem a zůstat pozorní zda jsou k užitku nebo ne. I na webové stránky se můžeme dívat jako na stroj, který provádí určité postupy podle našich možností a zkušeností.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Shares
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
Share via
Copy link
Powered by Social Snap