Zabíjačkový guláš
Zabijačkový guláš
Ingredience + postup
Ingredience:
- krkovice … 800 g,
- vepřové droby (ledvinky, játra) … 800 g,
- cibule … 400 g,
- sádlo … 100 g,
- vývar z masa,
- česnek,
- mletá sladká paprika,
- majoránka,
- pepř,
- sůl.

Postup (krok / krokem) …
1) do cibulového základu přidáme maso a droby pokrájené na větší kostky,
2) zasypeme drceným česnekem, mletou paprikou, osmahneme, osolíme,
3) zalijeme vývarem a vaříme do změknutí,
4) poté dochutíme pepřem a majoránkou.
Podáváme:
Doporučená příloha: podáváme s čerstvým chlebem.
Autor receptu: Pavel Bláha, kuchař
Zdroj: GULÁŠE – Soubor gulášových specialit
Další články o JÍDLE: Seznam všech článků o jídle najdeme zde…>> |