Zabíjačkový guláš

Ingredience:

  • krkovice … 800 g,
  • vepřové droby (ledvinky, játra) … 800 g,
  • cibule … 400 g,
  • sádlo … 100 g,
  • vývar z masa,
  • česnek,
  • mletá sladká paprika,
  • majoránka,
  • pepř,
  • sůl.

.

Postup:


1) do cibulového základu přidáme maso a droby pokrájené na větší kostky,

2) zasypeme drceným česnekem, mletou paprikou, osmahneme, osolíme,

3) zalijeme vývarem a vaříme do změknutí,

4) poté dochutíme pepřem a majoránkou.

. 


Doporučená příloha: podáváme s čerstvým chlebem.

.

Autor receptu: Pavel Bláha, kuchař
Zdroj: GULÁŠE – Soubor gulášových specialit

..

Další články o JÍDLE:
Seznam všech článků o jídle najdeme zde…>>

..

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Tento web pracuje s informacemi, které souvisí s návštěvností těchto stránek ... více informací ...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close